• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Alkmaar

  Taxi Utrecht Alkmaar nodig? Bent u opzoek naar een betrouwbare taxi van Utrecht naar Alkmaar? Een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding? Dan bent u bij Taxideluxe aan het juiste adres. We rijden tegen een vast en scherp tarief, geen verassingen achteraf. Uw taxi van Utrecht naar Alkmaar kunt gemakkelijk online boeken!

  test34 passagiers €139,-

  reserveer online

  3taxibusje4

  8 passagiers €169,-

  reserveer online

  .

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Alkmaar of vice versa. U reist met Taxideluxe altijd privé. U wordt nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Alkmaar Utrecht

  Taxi Almaar Utrecht nodig? Sluit uw bezoek aan Alkmaar prettig af met Taxideluxe. We komen u graag in Alkmaar ophalen. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal er daarnaast voor zorgen dat u veilig naar de gewenste eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Alkmaar is voor Taxideluxe bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 83 km

  Reistijd: ± 1 u 5 min

  In de spitsuren kan het echter aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Daarnaast kunt u vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Alkmaar vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button.

  Alkmaar

  Alkmaar is en blijft Hollands kaasstad, maar ook de prachtige stad biedt natuurlijk veel meer. Een drankje na het werk, een etentje met familie of gewoon lekker op stap in het weekend. In Alkmaar kan het allemaal! De stad mag zich al jaren één van de beste winkelsteden van Nederland noemen. Wandelend langs onder andere de prachtige historische monumenten zul je verbaasd zijn over de schoonheid van het oude centrum. Bovendien is het  vooral leuk winkelen omdat er vele aparte winkeltjes in de historische panden van de kleine straatjes gevestigd zijn. Op één van de vele terrassen of in de restaurants kunt u heerlijk eten en drinken. De maar liefst 1000 monumenten geven de stad haar kleur. Laat je verleiden tot het maken van de stadswandeling. Ten slotte, de stad heeft ook veel te bieden en zeker een bezoek waard. 

  Taxi van Utrecht naar Alkmaar nodig? Bel daarom met 030-2 600 800

Chat met ons!