• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Bosch en Duin - Rotterdam Airport  € 145
  Taxi Rotterdam Airport - Bosch en Duin € 145
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Bosch en Duin Rotterdam Airport

  Taxi Bosch en Duin Rotterdam Airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bosch en Duin naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar de luchthaven. 

  U reist met onze comfortabele taxi Bosch en Duin Rotterdam Airport service vanuit Bosch en Duin tegen een voordelig en vast tarief. Bovendien geen gesleep met koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Bosch en Duin

  Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. De chauffeur neemt contact met u op om een locatie bij de vertrekhal, meeting point of elders op de luchthaven af te spreken. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage. Bovendien brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Bosch en Duin.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Rotterdam Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Bosch en Duin en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 73 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Bosch en Duin

  Bosch en Duin is een prachtige dorp in de gemeente Zeist in de provincie Utrecht. Er wonen ongeveer 2.500 inwoners. Rond 1900 is Bosch en Duin in trek geraakt bij rijke kooplieden. Leuke bezienswaardigheid van Bosch en Duin is het landgoed De Horst. Dit is tevens een rijksmonument. De uitbreiding van het spoorwegennet heeft de groei van Bosch en Duin bevorderd. Daarnaast werd in 1863 werd de spoorlijn Utrecht-Amersfoort-Zwolle in gebruik genomen. In 1898 werd de spoorlijn Den Dolder-Baarn geopend en in 1901 werd de spoorlijn van Bilthoven op Zeist aangelegd. In 1907 werd de halte Bosch en Duin geopend. De kiosk werd op Het Rond in Zeist overgeplaatst naar Bosch en Duin. Van of naar Bosch en Duin taxi nodig? Bel direct Taxideluxe.

  Taxi Bosch en Duin Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!