• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Scheveningen € 129
  Taxi Scheveningen Utrecht € 129
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Scheveningen

  Taxi Utrecht Scheveningen nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Scheveningen? Een rit zonder gepuzzel en geregel? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Scheveningen of vice versa. Bovendien reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Scheveningen Utrecht

  Taxi Scheveningen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Scheveningen opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Scheveningen prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen.Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Scheveningen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Scheveningen is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 69 km

  Reistijd: ± 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Scheveningen

  Scheveningen, maar liefst kilometers lang strand in de achtertuin, dat is Scheveningen. Vier seizoenen per jaar een heerlijke plek om te vertoeven. Breng daarom een bezoek aan Muzee Scheveningen waar je alles leert over de geschiedenis van het oude vissersdorp. Of bezoek een tentoonstelling in één van de meest bijzondere musea van Nederland, Beelden aan Zee, half verscholen in de duinen. Voor een diner bij zonsondergang leent Scheveningen zich uitermate goed. De vis komt verser dan vers zo uit zee en dat proef je. Zon, zee, lekker eten, muziek: het strand is een perfecte plek om een avondje uit te gaan! Tijdens de zomermaanden gaat er geen weekend voorbij of er is wel een leuk strandfeest in één van de beachclubs op Scheveningen. Hotels in Scheveningen zijn er genoeg, in alle prijsklassen en van modern en comfortabel tot historisch met een verhaal. 

  Taxi Utrecht Scheveningen nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!