• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Groenekan                          

  Taxi Groenekan nodig? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in onder andere voordelige luchthaven service waardoor we ons sterk onderscheiden! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Groenekan naar:
  Schiphol Airport€85,-
  Rotterdam Airport€130,-
  Eindhoven Airport€125,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€269,-
  Overige tarieven
  van Groenekan naar:
  Amsterdam€89,-
  Den Haag119,-
  Groningen€245,-
  Antwerpen€195,-
  Maastricht€245,-

  .

  Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hierboven onze prijs!

  Luchthavens

  Vanuit Groenekan met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? Taxi Groenekan hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Groenekan weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxi Groenekan 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat we voor u klaar. Hierdoor kunt u van onze taxiservice gebruik maken. Zo reist u gemakkelijk van Groenekan naar bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht en nog veel meer bestemmingen.  Met onze vervoersvorm leveren wij dus maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt dus nooit met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs

  Chauffeurs van Groenekan zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn de  chauffeurs communicatief goed onderlegd. Ze zijn meertalig en ervaren in het begeleiden van belangrijke klanten.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Taxi Groenekan nodig? Bel daarom direct met 030 – 2 600 800

  Schiphol is de oudste internationale luchthaven ter wereld. Het vliegveld is nog op dezelfde plaats gelegen waar het eerste vliegtuig landde. Dit was meer dan 90 jaar geleden, op 19 september 1916. Schiphol is ook een van de laagst gelegen luchthavens ter wereld. Het ligt in een polder, het Haarlemmermeer. Deze polder werd tussen 1848 en 1852 drooggemalen. De luchthaven ligt maar liefst op 4,5 meter onder zeeniveau. Sinds 1980 heeft de luchthaven bijna 200 internationale prijzen gewonnen. Schiphol is een van de beste luchthavens van Europa en zelfs van de wereld.  

Open chat
Chat met ons!