• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Luik Amsterdam € 375
  Taxi Amsterdam Luik € 375
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Luik Amsterdam

  Taxi Luik Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Luik naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Luik.

  U reist met onze taxi service vanuit Luik naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Luik naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Luik

  Taxi Amsterdam naar nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Luik wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Luik Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Luik en Amsterdam is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken ondertussen met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 240 km

  Reistijd: ± 2 u 25 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Prachtige Luik

  De Waalse stad Luik is een boeiende, gezellige en historie rijke stad. Onder de vele monumentale erfgoederen bevinden zich het Place Saint Lambert, het Klooster van de Minderbroeders en het Johannes de Doper fontein. Maar het meest historische deel van de stad ligt onder het Place Saint Lambert. Maar de stad heeft meer te bieden. Taxi Amsterdam Luik nodig? Er zijn een aantal bijzondere musea te vinden, gezellige terrassen en bruisende pleinen. Met name de Place du Marché, het eeuwen oude marktplein is belangrijk voor de stad. Vroeger werd dit als handelscentrum beschouwd en tegenwoordig als het gezelligste hart van Luik. Een andere aanrader om de stad Luik te bezoeken is de jaarlijkse kerstmarkt. Jong en oud maken van dit festijn een spetterend spektakel waarbij de stad wordt omgetoverd in winterse sferen.

  Taxi Luik Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!