• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Breukeleveen Eindhoven Airport

  Taxi Breukeleveen Eindhoven Airport nodig? Ontspannen vanuit Breukeleveen met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Eindhoven Airport. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met onze taxiservice van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 160,-

  PRIJZEN 
  Taxi Breukeleveen Eindhoven Airport€160,-
  Taxi Eindhoven Airport Breukeleveen€160,-

  Taxi Eindhoven Airport Breukeleveen

  Taxi Eindhoven Airport Breukeleveen nodig? Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd. Sluit daarom uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. 

  We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. De chauffeur zal u informeren over de locatie waar hij op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Breukeleveen.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24/7 gebruiken maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Breukeleveen en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 97 km

  Reistijd: ± 1 uur 5 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Eindhoven Airport

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Daarnaast is Eindhoven-Airport een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Bovendien biedt de airport diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Eindhoven Airport is dan ook een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Het vliegveld heeft bovendien geen lange wachttijden en heeft een grote parkeergarage. Heeft u vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan ook terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  Breukeleveen

  Met een prachtig langgerekt strand aan de Vijfde Loosdrechtse Plas is Breukeleveen een ideale plek voor een heerlijk dagje aan het water. Er zijn slechts een paar honderd inwoners is dit de kleinste kern binnen de gemeente Wijdemeren. Met name op een mooie zomerdag komen er regelmatig meer dan 10.000 bezoekers naartoe om te recreëren langs de waterkant.

  Recreatieterrein De Strook is gratis toegankelijk en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Er zijn voldoende picknick-banken en barbecue-mogelijkheden, bovendien is er een volleybalveld. De sanitaire voorzieningen zijn modern en ook  goed onderhouden. Taxi Breukeleveen Schiphol nodig?

Open chat
Chat met ons!