Taxi Vreeland Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Vreeland met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Vreeland Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 80,-.

U reist met onze Schiphol service vanuit Vreeland tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Vreeland Schiphol

90
80
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Vreeland Schiphol

115
100
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Vreeland

Taxi Schiphol Vreeland nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw terugreis. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vreeland.

Onze diensten

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Vreeland Schiphol vervoer.

Wilt u echter een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Vreeland is een pittoresk dorpje van ongeveer 1600 inwoners. Het is aan de schitterende Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. Het maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht. Naast authentieke Vreelanders zijn er de laatste jaren veel forenzen komen wonen. Het is een rustig dorpje met een grote basisschool, gereformeerde parochie en een steeds minder wordende middenstand.

Taxi Vreeland Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Scan de code