• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vreeland Schiphol

  Taxi Vreeland Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Vreeland met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast reist u met Taxi Vreeland Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 70,-.

  U reist met onze Schiphol service vanuit Vreeland tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 70,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 70,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Vreeland

  Taxi Schiphol Vreeland nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw terugreis. Op deze manier kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vreeland.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Vreeland Schiphol vervoer.

  Wilt u echter een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Vreeland

  Vreeland is een pittoresk dorpje van ongeveer 1600 inwoners. Het is aan de schitterende Vecht tussen Amsterdam en Utrecht. Het maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht. Naast authentieke Vreelanders zijn er de laatste jaren veel forenzen komen wonen. Het is een rustig dorpje met een grote basisschool, gereformeerde parochie en een steeds minder wordende middenstand.

  Schiphol Airport

  Schiphol is de oudste internationale luchthaven ter wereld. Tevens ligt het nog op de zelfde plek waar het eerste vliegtuig landde. Schiphol is ook een van de laagst gelegen luchthavens ter wereld. Echter, Schiphol ligt in een polder het Haarlemmermeer. Op 4,5 meter onder zeeniveau. Sinds 1980 heeft de luchthaven bijna 200 internationale prijzen gewonnen. Schiphol wordt ook als een van de beste luchthavens van Europa en zelfs van de wereld beschouwd.

  Taxi Vreeland Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Bezoek ook de volgende gerelateerde pagina’s van Taxideluxe;

Open chat
Chat met ons!