• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Venlo nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Venlo? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Venlo € 239
  Taxi Venlo Utrecht € 239
 • Taxi Utrecht Venlo

  Taxi Utrecht Venlo nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Venlo voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Venlo begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Venlo tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Venlo.

  Taxi Venlo Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Venlo opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Venlo prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Venlo Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Venlo vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Venlo is een stad in Noord-Limburg gelegen aan een bocht van de Maas. De stad Venlo heeft een lange historie en mede daardoor een karakteristieke binnenstad, ondanks dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog veel schade is aangericht. Venlo is zeer geliefd bij Duitse kooptoeristen die hier al jarenlang goedkoop inkopen komen doen en genieten van de Venlose gastvrijheid. Met name de zaterdagmarkt op het Nolensplein wordt massaal bezocht. De laatste jaren zijn er veel nieuwe ontwikkelingen in Venlo. Voor kooptoeristen is de Maasboulevard een welkome aanvulling. Door deze stadsvernieuwing sluit de binnenstad weer mooi aan op de maas met de haven. Het park op de kop van Weerd is compleet niet ingericht. Mede door alle nieuwe ontwikkelingen is Venlo uitgeroepen tot beste binnenstad 2013-2015. Uit een historisch onderzoek (2011) blijkt dat de gasthuisstraat in Venlo de oudste middeleeuwse straat van Nederland is. Daarnaast blijkt de concentratie middeleeuwse panden in de binnenstad van Venlo ongeevenaard te zijn in Nederland.

 • Taxi Utrecht Venlo nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!