• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Terwijde

  Taxi Terwijde nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Terwijde  is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Terwijde naar:
  Schiphol Airport€70,-
  Rotterdam Airport€105,-
  Eindhoven Airport€119,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Terwijde naar:
  Amsterdam€69,-
  Den Haag€89,-
  Nieuwegein€40,-
  UMC€40,-
  AMC€50,-

  .

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar de bovengenoemde Luchthavens! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Taxi Terwijde Luchthavens                             

  Ontspannen vanuit Terwijde met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Wij bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Terwijde 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxideluxe voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken. Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. Taxi Terwijde nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Schiphol is de oudste internationale luchthaven ter wereld die nog op dezelfde plaats is gelegen waar het eerste vliegtuig landde. Dit was meer dan 90 jaar geleden, op 19 september 1916. Schiphol is ook een van de laagst gelegen luchthavens ter wereld. Het ligt in een polder, het Haarlemmermeer, die tussen 1848 en 1852 werd drooggemalen, op 4,5 meter onder zeeniveau. Sinds 1980 heeft de luchthaven bijna 200 internationale prijzen gewonnen als een van de beste luchthavens van Europa en zelfs van de wereld.

Open chat
Chat met ons!