• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Soest Rotterdam Airport  € 145
  Taxi Rotterdam Airport Soest € 145
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Soest Rotterdam Airport

  Taxi Soest Rotterdam airport nodig? Ontspannen van Soest met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Soest Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 145,- 

  4 passagiers

  test3Prijs € 145,-

  reserveer online

  8 passagiers

  3taxibusje4

  Prijs € 160,-

  reserveer online

  We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede  zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Soest

  Taxi Rotterdam Airport Soest nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Daarnaast informeren wij u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Soest.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Soest vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Soest en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 83 km

  Reistijd: ± 58 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Rotterdam Airport

  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele  overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn echter geen aviobruggen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Over Soest

  Lekker op een terras? Een ijsje, koffie of uitgebreid tafelen? Het kan allemaal in Soest en Soesterberg! Geniet tevens van een degelijke Hollandse maaltijd tot een exotische rijsttafel. Daarnaast kunt u genieten van een sappige biefstuk tot een Turkse pizza. Geniet bovendien van een patatje oorlog tot haute cuisine, u vindt het allemaal! Echter, in het grote aantal eetgelegenheden dat Soest en Soesterberg rijk is. Er worden naast de Franse, Italiaanse, Griekse en Chinese keuken ook typisch Soester en streekgerechten geserveerd.

  Taxi Soest Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!