• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Oosterhout Amsterdam nodig?

  Reis comfortabel met Taxideluxe van Oosterhout naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat … Boek gemakkelijk online! 

 • Taxi Oosterhout Amsterdam € 175
  Taxi Amsterdam Oosterhout € 175
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Oosterhout Amsterdam

  Taxi Oosterhout Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Oosterhout naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Oosterhout.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Oosterhout naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Oosterhout naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Oosterhout

  Taxi van Amsterdam naar Oosterhout nodig? U kunt ook door Taxideluxe in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Oosterhout wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Oosterhout Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Oosterhout en Amsterdam is voor Taxideluxe bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 97 km

  Reistijd: ± 1 u 11 min 

  Wij adviseren een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 - 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 - 19:00 uur). 

 • Taxi Oosterhout Amsterdam nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!