• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Luik nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Luik? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Luik € 369
  Taxi Luik Utrecht € 369
 • Taxi Utrecht Luik

  Taxi Utrecht Luik nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Luik of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Luik Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Luik opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Luik prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Luik Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Luik vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Over Luik

  De Waalse stad Luik is een boeiende, gezellige en historie rijke stad. Maar het meest historische deel van de stad ligt onder het Place Saint Lambert. Onder dit plein van de voormalige kathedraal zijn zeer waardevolle opgravingen gedaan. Zoals Gallo-Romeinse villa resten, Middeleeuwse gebouwen en prehistorische sporen. Dit alles is in het Archeoforum te aanschouwen. Maar de stad heeft meer te bieden. Er zijn een aantal bijzondere musea te vinden, gezellige terrassen en bruisende pleinen. Met name de Place du Marché, het eeuwen oude marktplein is belangrijk voor de stad. Vroeger werd dit als handelscentrum beschouwd en tegenwoordig als het gezelligste hart van Luik. Een andere aanrader om de stad Luik te bezoeken is de jaarlijkse kerstmarkt. Jong en oud maken van dit festijn een spetterend spektakel waarbij de stad wordt omgetoverd in winterse sferen.

  Taxi Utrecht Luik nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!