Taxi Vreeland

Taxi Vreeland nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de bovengenoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

Luchthavens

Ontspannen vanuit Vreeland met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

Taxideluxe 24/7 

Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Vreeland voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

Onze chauffeurs 

Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

Taxi Vreeland nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

Over Vreeland

Dit prachtig dorpje is een kwartiertje rijden van Amsterdam. Het is tevens het zuiverst bewaarde Vechtdorp, met tal van schitterende plekjes. U kunt hier de rust vinden en genoeg ruimte om uw werk volledig achter u te laten. Vreeland is veel meer dan alleen een prachtig dorpje met een rijke historie. Het is ook een hechte gemeenschap van ondernemende mensen waarin u zich snel thuis voelt. Want Vreelanders laten geen gelegenheid voorbij gaan om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten. Bij het Dorpsfeest, de Brugborrel, de uitvoerig gevierde Koningsdag, enz.

Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Scan de code