• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Nijmegen € 175
  Taxi Nijmegen Utrecht € 175
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Utrecht Nijmegen

  Taxi Utrecht Nijmegen nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Nijmegen? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Nijmegen of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé. U wordt nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Nijmegen Utrecht

  Taxi Nijmegen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Nijmegen opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Nijmegen prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten Tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Nijmegen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik de WatsApp button.

  Reservering wijzigen? Geen enkel probleem!

  Door onvoorziene gebeurtenissen kan het voorkomen dat u de taxirit moet wijzigen of helemaal moet annuleren. Dit is bij ons ook geen enkel probleem. Laat dit bij ons minimaal 12 uur voor vertrek weten. Weet u dit al veel eerder? Maak dit dan zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar. Rit annuleren of wijzigen kan via mail, online of via de telefoon.

  Reisinformatie Utrecht Nijmegen

  De weg tussen Utrecht en Nijmegen is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken ook met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Afstand tussen Utrecht en Nijmegen bedraagt ± 90 km. De tijdsduur is ±  60 minuten

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi minstens 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol klaar voor u staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland en over de grens met Duitsland en België.

  Taxi Utrecht Nijmegen nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Over Nijmegen

  Breng een bezoek aan Nijmegen. Als u het ook heerlijk vindt om lekker actief bezig te zijn dan is een bezoek aan het Rijk van Nijmegen perfect. Haal ook je wandelschoenen maar tevoorschijn, want het Rijk van Nijmegen staat bekend als ideaal wandelgebied. Het grootste wandelevenement ter wereld, de Vierdaagse, wordt niet voor niets in het Rijk van Nijmegen gehouden! Stel zelf routes samen via het wandelknooppuntennetwerk Wandelen Rijk van Nijmegen. Vanuit het centrum van Nijmegen loop je ook zo de uitgestrekte wildernis in waar je paarden, bevers, reeën en roofvogels kunt spotten.

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!