• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Roosendaal nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Roosendaal? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Roosendaal € 169
  Taxi Roosendaal Utrecht € 169
 • Taxi Utrecht Roosendaal

  Taxi Utrecht Roosendaal nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Roosendaal of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Roosendaal Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Roosendaal opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Roosendaal prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Roosendaal Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Roosendaal vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Roosendaal is een kleine stad gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant. Met minder dan tachtigduizend inwoners is Roosendaal groter dan de nabijgelegen steden Bergen op Zoom en Etten-Leur, maar de helft kleiner dan Breda, dat zo’n twintig kilometer ten oosten van Roosendaal ligt. Decennia lang is Roosendaal een belangrijke grensplaats geweest voor het treinverkeer dat in zuidelijke richting naar België, Frankrijk en nog verder trok. Menig vakantieganger die per trein zuidwaarts reisde heeft op het station van Roosendaal over moeten stappen op de internationale treinen. Het statige stationsgebouw is dan ook één van de belangrijkste monumenten die de stad kent. Door de aanleg van de HSL-spoorlijn via Breda in plaats van via Roosendaal is de functie van internationale spoorstad in één klap verdwenen. Het treinstation vervult nu vooral een regionale functie en is nog wel een overstapstation voor reizigers richting of vanuit Zeeland. Tegenwoordig moet Roosendaal het vooral hebben van de vele evenementen die er georganiseerd worden, de functie als winkelstad en de strategische ligging waardoor de stad interessant is voor bedrijven om er een expeditieknooppunt of magazijn weg te zetten. Belangrijke havensteden Rotterdam en Antwerpen zijn binnen drie kwartier aan te rijden.

 • Taxi Utrecht Roosendaal nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!