• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Loenen aan de Vecht

  Taxi Loenen aan de Vecht nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Loenen aan de Vecht is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Loenen aan de Vecht naar:
  Schiphol Airport€69,-
  Rotterdam Airport€139,-
  Eindhoven Airport€160,-
  Weeze Airport€275,-
  Brussel Airport€275,-
  Overige tarieven
  van Loenen aan de Vecht naar:
  Amsterdam€75,-
  Den Haag€109,-
  Rotterdam€119,-
  IJmuiden€95,-
  AMC€50,-

  .

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Loenen aan de Vecht met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Loenen aan de Vecht voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Loenen aan de Vecht nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Over Loenen aan de Vecht

  In het noordwesten van de provincie Utrecht. Het prachtige dorpje ligt echter tegen de grens met de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt ondertussen in de gemeente Stichtse Vecht omgeven door verschillende plassen en rivieren. Loenen aan de Vecht was de hoofdstad van de voormalige gemeente Loenen.  De omgeving van het dorp wordt echter al sinds de ijzertijd bewoond. In de omgeving van het dorp hebben door de eeuwen heen meerdere landgoederen kastelen en buitenplaatsen gestaan. De meeste hiervan hebben de tand des tijd niet doorstaan. Maar sommige zoals de buitenplaats Nieuwerhoek zijn nog steeds in volle glorie te bezichtigen.

  Taxi Loenen aan de Vecht Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!