• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi De Meern Eindhoven Airport € 145
  Taxi Eindhoven Airport De Meern € 145
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi De Meern Eindhoven Airport

  Taxi De Meern Eindhoven airport nodig? Ontspannen vanuit De Meern met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi De Meern Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 145,-. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrek terminal.

  Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u daarom graag willen verwelkomen. Maak bovendien kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport De Meern

  Taxi Eindhoven Airport De Meern nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Wij informeren u dan over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in De Meern.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi De Meern Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen De Meern en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 83 km

  Reistijd: ± 52 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over de Meern

  De Meern is een deel van de wijk Vleuten – De Meern in de provincie Utrecht. Daarnaast ligt het stadje net ten noorden van de autosnelweg A12 en Knooppunt Ouderrijn. De Leidsche Rijn loopt door het voormalige dorp. Verder wordt een inwonerin de Meern een Merenees genoemd. Ten oosten van De Meern ligt de A2 en bedrijventerrein Papendorp. Ten noorden ligt het prachtige Maximapark en de buurten Vleuterweide, Het ZandLangerak en Parkwijk. De Meern is voor archeologen één van de belangrijkste plaatsen in Noordwest-Europa. Voor onder andere vondsten van schepen uit de Romeinse tijd.

  Taxi De Meern Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!