• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi De Meern Eindhoven Airport

  Ontspannen vanuit De Meern met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport, Schiphol Airport of Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi De Meern Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 115,- 

  Geen verassingen achteraf. Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

 • Taxi De Meern Eindhoven Airport €115
  Taxi De Meern Schiphol Airport €60
  Taxi De Meern Rotterdam Airport €79
 • Taxi De Meern Eindhoven Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van De Meern naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Eindhoven Airport. 

  U reist met onze comfortabele Taxi De Meern Eindhoven Airport service vanuit De Meern tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport De Meern

  Taxi Eindhoven Airport De Meern nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in De Meern.

  Diensten Taxi De Meern Eindhoven Airport 

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi De Meern Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Eindhoven-Airport is een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland en biedt diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Op dit moment wordt er vanaf Eindhoven gevlogen naar de Canarische eilanden, Duitsland, Griekenland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije en Zwitserland. De vliegmaatschappijen Corendon, Transavia, Ryanair en Wizz Air vliegen vanaf Eindhoven-Airport. Taxi van Bilthoven naar Eindhoven Airport nodig? Bel direct  030-2 600 800 Eindhoven-Airport is een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Het vliegveld heeft geen lange wachttijden en heeft diversen parkeergelegenheden in de buurt. Heb je vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport dan kunt u terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  De Meern s een deel van de wijk Vleuten - De Meern in de provincie Utrecht. De Meern ligt net ten noorden van de autosnelweg A12 en Knooppunt Ouderrijn.  De Leidsche Rijn loopt door het voormalige dorp. Een inwoner wordt een Merenees genoemd. Ten oosten van De Meern ligt de A2 en bedrijventerrein Papendorp. Ten noorden ligt het Maximapark en de buurten Vleuterweide, Het Zand, Langerak en Parkwijk. De Meern is voor archeologen één van de belangrijkste plaatsen in Noordwest-Europa voor vondsten van schepen uit de Romeinse tijd, onder andere omdat de rivier de Rijn en haar zijarmen er destijds doorheen stroomden.

   

Open chat
Chat met ons!