• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Huizen Den Haag

  Taxi Huizen Den Haag nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Huizen naar Den Haag voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. 

  PRIJZEN
  Taxi Huizen Den Haag €145,-
  Taxi Den Haag Huizen €145,-

  We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Den Haag begint immers al bij het vertrek vanuit Huizen.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Huizen naar Den Haag tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Huizen naar de afgesproken eindbestemming in Den Haag.

  Taxi Den Haag Huizen

  Taxi Den Haag Huizen nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Haag opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Huizen wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Den Haag prettig af met Taxideluxe.

  Reisinformatie

  De weg tussen Huizen en Den Haag is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 90 km

  Reistijd: ± 1 u 5 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Over Den Haag

  Den Haag is één van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten. Daarnaast heb je historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘de stad van vrede en recht’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in het chique Den Haag. Het winkelaanbod is even zo gevarieerd als de stad zelf; u vindt er alles van luxe warenhuizen en bekende wereldmerken tot en met gezellige straten vol boetiekjes en snuisterijenwinkels. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau. Kortom, Den Haag is zeker een bezoekje waard.

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!