• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Enschede € 225
  Taxi Enschede Utrecht € 225
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Enschede

  Taxi Utrecht Enschede nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Enschede voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Enschede begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Enschede tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers! Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Enschede.

  Taxi Enschede Utrecht

  Taxi Enschede Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Enschede opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Enschede prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Enschede vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje

  Wilt u met de taxi van Utrecht naar Enschede? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Enschede is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 140 km

  Reistijd: ± 1 u 31 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Enschede

  In Enschede gebeurt het allemaal nét even iets anders. De stad bruist van ambities. De stad bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Mede dankzij de wederopbouw van de wijk Roombeek, de komst van de IJsbaan Twente en het Nationaal Muziekkwartier wordt de centrumpositie van Enschede in de Euregio versterkt. Door haar vooraanstaande rol op het gebied van kennis en innovatie te blijven benadrukken, zal Enschede in 2020 internationaal bekend staan als kennisstad.

  Utrecht 

  Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea. Utrecht is rijk aan cultuur en historie en bruist van het leven.

  Taxi Utrecht Enschede nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!