• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Almelo € 199
  Taxi Almelo Utrecht € 199
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Almelo

  Taxi Utrecht Almelo nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Almelo? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  Een goed begin van uw reis naar Almelo begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Almelo tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Almelo.

  Taxi Almelo Utrecht

  Taxi Almelo Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Almelo opgehaald worden! Sluit uw bezoek aan Almelo prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Almelo Utrecht nodig?

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Almelo is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee. Bovendien kunnen wij u desgewenst adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 129 km

  Reistijd: ± 1 u 20 min

  In de spitsuren kan het echter aardig druk worden op dit traject. Daarom adviseren we een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze service. U kunt bij ons tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WarsApp button.

  Over Almelo

  Almelo is een bijzondere stad met karakter en veel gezichten. Almelo was echter ooit het bloeiend centrum van de Twentse textielindustrie. Bovendien zijn vele oude gebouwen gewoon bewaard gebleven. U heeft vast en zeker een bezoek gebracht aan Kasteel Huize Almelo. Het Stadsmuseum Almelo of  het museum voor oude weversambachten. U zult nog veel meer historische ontdekken. Daarnaast zijn er fraaie en moderne panden te ontdekken wanneer u de Architectuurroute loopt. Almelo is ook  een bijzondere mengeling van oud en nieuw en is zeker een bezoekje waard.

  Taxi Utrecht Almelo nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!