• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vleuten Schiphol

  Taxi Vleuten Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Vleuten met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast reist u met onze taxiservice van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 69,-. We verwelkomen u graag om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 69,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 69,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  U reist met onze Taxi Vleuten Schiphol service vanuit Vleuten tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  U kunt ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd. 

  Taxi Schiphol Vleuten

  Taxi Schiphol Vleuten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWij volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Daardoor kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op!  Daarna krijgt u informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vleuten.

  Reservering wijzigen? Geen enkel probleem!

  Door onvoorziene gebeurtenissen kan het voorkomen dat u de taxirit van Vleuten naar Schiphol of vice versa moet wijzigen of helemaal moet annuleren.  Dit is bij Taxideluxe geen enkel probleem. Laat dit bij ons minimaal 12uur voor vertrek weten. Weet u dit al veel eerder? Maak dit dan zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar. Rit annuleren of wijzigen kan via mail, online of via de telefoon.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek tevens uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Vleuten Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Reisinformatie

  De weg tussen Vleuten en Schiphol is voor ons inmiddels bekend terrein. Daardoor kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd/vertrektijd. We denken echter met u mee en desgewenst kunnen wij u hierin adviseren.

  Afstand tussen Vleuten en Schiphol bedraagt ± 42 km en de tijdsduur is ± 30 minuten.

  In de ochtend (07:00 – 09:00 uur) en avonduren (17:00 – 19:00 uur) adviseren wij een langere reistijd ± 45 min. Het traject Vleuten Schiphol gaat bijvoorbeeld via de volgende snelwegen A2 (Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol).

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Vleuten

  Vleuten is een buurt in de wijk Vleuten – De Meern en is gelegen in de Nederlandse provincie Utrecht. Vanaf ongeveer 1950 breidde Vleuten zich sterker uit. Ten oosten van Vleuten ligt het Máximapark. Zeker de moeite waard om deze prachtige park te bezoeken.  Dit nieuwe stadspark moet als een buffer fungeren tussen Vleuten, Vleuterweide, en de wijk Leidsche Rijn. Ten noorden van Vleuten ligt de Haarrijnseplas. Naast het Maximapark kunt u als bezienswaardigheid ook de eeuwen oude Torenpleinkerk. Bezoek daarnaast de hervormde kerk waarvan de toren uit omstreeks 1300 dateert. In deze kerk bevindt zich een orgel van de orgelbouwer Gideon Thomas Bätz. Reis met Taxideluxe van of naar Vleuten.

  Taxi Vleuten Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Bekijk hier onze tarieven van Vleuten naar andere plaatsen!

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol

  De weg tussen Vleuten en Schiphol is voor ons inmiddels bekend terrein. Daardoor kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd/vertrektijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u hierin adviseren. Bijvoorbeeld afstand tussen Vleuten en Schiphol bedraagt ± 42 km en de tijdsduur is ± 30 minuten. Tijdens de spits in de ochtenduren (07:00 – 09:00 uur) en avonduren (17:00 – 19:00 uur) adviseren wij een langere reistijd ± 45 min. Het traject Vleuten Schiphol gaat bijvoorbeeld via de volgende snelwegen A2 denk daarbij aan plaatsen zoals (Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol). Wij volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, daardoor kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Daarnaast reist u met een van onze taxi’s van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 59,-.

Chat met ons!