Taxi Vleuten Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Vleuten met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast reist u met een van onze taxi’s van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 75,-. We verwelkomen u graag om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Taxi Vleuten Schiphol

110
75
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Vleuten Schiphol

135
95
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Reviews van onze klanten

Marijke Meijers
Lees verder
Wij zijn 3 weken op vakantie geweest en vlogen van en naar Rotterdam. Eén week van tevoren een boeking gedaan bij Taxideluxe met vertrek- en aankomsttijd met een zeer aantrekkelijke ritprijs. Beide keren stond de taxi klaar, zowel s' morgens vroeg als s' avonds laat. bij hen is "afspraak is afspraak". Mooie schone auto's, behulpzame en zeer vriendelijke chauffeurs. Eén ding is zeker, volgende keer weer een boeking bij Taxideluxe!!!
Annelies van Rooijen
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over de diensten van taxideluxe. Precies op tijd aanwezig bij retour van huis naar vliegveld. Hebben wij ooit weer een taxi nodig maak uk zeker gebruik van taxideluxe. We raden iedereen dit bedrijf aan. Annelies en Mary.
Anitasana Yoga
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de service van de broers van Taxideluxe. Wij vonden de 4 ritten die wij nu met hen hebben gemaakt erg prettig, zorgzaam en onderhoudend. Een mooi familiebedrijf dat op een verfrissend symphatieke manier het zakelijke en gezellige weet te combineren!
Lester Engelsman
Lees verder
Zoek je een betrouwbaar taxibedrijf? Dan ben je hier aan het goede adres! Service zoals het hoort en ontzettend vriendelijke taxichauffeurs. Wij hebben de gehele rit alleen maar gepraat met de chauffeur en hard gelachen! Het bedrijf hanteert de juiste normen & waarden waar veel (taxi)bedrijven nog een hoop van kunnen leren. Ik schrijf normaal nooit reviews, maar nu kon ik het niet laten. Nogmaals bedankt en wij gaan zeker vaker gebruik maken van jullie service!
Naomi Brandsema
Lees verder
Taxi Deluxe is echt een aanbeveling! De taxi ritten van en naar (zorg) afspraken lopen altijd soepel. Het zijn gezellige en zeer behulpzame heren. Een afspraak maken gaat gemakkelijk via Whatsapp. Zoek je een betrouwbare taxi chauffeur, Taxi Deluxe is een aanrader!
Previous
Next

Taxi Schiphol Breukelen

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd. Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. Bovendien volgen wij via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, daardoor kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Bovendien krijgt u informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Breukelen.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek daarom uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Breukelen Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze ook aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Reisinformatie

De weg tussen Breukelen en Schiphol is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarentegen denken met u mee en desgewenst kunnen wij u dus adviseren inzake u vertrektijd. Afstand tussen Breukelen en Schiphol bedraagt ± 34 km en de tijdsduur is ± 25 minuten. Wij adviseren een langere reistijd (± 40) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject Breukelen Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol).

In het noordwesten van de provincie Utrecht ligt dus het prachtige dorpje Breukelen. Het dorp ligt in de gemeente Stichtse Vecht omgeven door verschillende plassen en rivieren. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tot de gemeente behoorden onder meer de buurtschappen Breukeleveen, Breukelerwaard en de dorpen Kockengen en Nieuwer Ter Aa. Buiten de dorpskern van Breukelen ligt kasteel Nijenrode. Heeft u van of naar Breukelen taxi nodig? Bel direct met Taxideluxe!

Taxi Breukelen Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2600 800

Kijk hier voor tarieven naar andere plaatsen vanuit Breukelen!

U reist met onze Taxi Vleuten Schiphol service vanuit Vleuten tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

U kunt ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Schiphol Vleuten

Taxi Schiphol Vleuten nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. Wij volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, daardoor kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op!  Daarna krijgt u informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vleuten.

Reservering wijzigen? Geen enkel probleem!

Door onvoorziene gebeurtenissen kan het voorkomen dat u de taxirit van Vleuten naar Schiphol of vice versa moet wijzigen of helemaal moet annuleren.  Dit is bij Taxideluxe geen enkel probleem. Laat dit bij ons minimaal 12uur voor vertrek weten. Weet u dit al veel eerder? Maak dit dan zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar. Rit annuleren of wijzigen kan via mail, online of via de telefoon.

Diensten Taxi Vleuten Schiphol

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Boek daarom uw taxi vooruit, ideaal voor Taxi Vleuten Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Reisinformatie

De weg tussen Vleuten en Schiphol is voor ons inmiddels bekend terrein. Daardoor kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd/vertrektijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u hierin adviseren. Afstand tussen Vleuten en Schiphol bedraagt ± 42 km en de tijdsduur is ± 30 minuten. In de ochtend (07:00 – 09:00 uur) en avonduren (17:00 – 19:00 uur) adviseren wij een langere reistijd ± 45 min. Het traject Vleuten Schiphol gaat bijvoorbeeld via de volgende snelwegen A2 (Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol).

Over Vleuten

Vleuten is een buurt in de wijk Vleuten – De Meern en is gelegen in de Nederlandse provincie Utrecht. Vanaf ongeveer 1950 breidde Vleuten zich sterker uit. Er ontstonden wijken als Achter ’t Spoor, Hinderstein, Nieuwe Vaart en Odenvelt. Ten oosten van Vleuten ligt het Máximapark. Zeker de moeite waard om deze prachtige park te bezoeken.  Dit nieuwe stadspark moet als een buffer fungeren tussen Vleuten, Vleuterweide, en de wijk Leidsche Rijn. Ten noorden van Vleuten ligt de Haarrijnseplas. Naast het Maximapark kunt u als bezienswaardigheid ook de eeuwen oude Torenpleinkerk. Bezoek daarnaast de hervormde kerk waarvan de toren uit omstreeks 1300 dateert. In deze kerk bevindt zich een orgel van de orgelbouwer Gideon Thomas Bätz. Reis met Taxideluxe van of naar Vleuten.

Taxi Vleuten Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

 

Bekijk hier onze tarieven van Vleuten naar andere plaatsen!

Scan de code