• Taxi Utrecht Sittard nodig?

  Wilt u heerlijk en ontspannen met de taxi van Utrecht naar Sittard? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Taxideluxe biedt u een betrouwbare, service gerichte en betaalbare taxivervoer tussen Utrecht en Sittard.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, Taxideluxe werk met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs! 

 • Taxi Utrecht Sittard     € 279
  Taxi Sittard Utrecht     € 279
  030 - 2 600 800

  NU RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Sittard

  Taxi Utrecht Sittard nodig? Wilt u een betrouwbare en flexibele partner die u veilig en comfortabel van Utrecht naar Sittard brengt? Dan bent u bij Taxideluxe aan het juiste adres! Wellicht heeft een vergadering, congres of u wilt gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u veilig, ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Sittard begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. 

  U reist met onze transparante en heldere taxiservice vanuit Utrecht naar Sittard tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesjouw met uw koffers, maar gewoon van het gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Sittard.

  Taxi Sittard Utrecht

  Taxi Sittard Utrecht nodig? We komen u ook graag in Sittard ophalen! Onze chauffeur komt u op de afgesproken tijd ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Sittard prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Sittard vervoer! We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een e-mail. 

  Wilt u met de taxi van Utrecht naar Sittard? Bel direct 030-2 600 800

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Sittard is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 165 km          Reistijd: ± 1 h 40 min        Prijs: € 279,-    

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 - 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 - 19:00 uur). 

  Sittard is een stad om lief te hebben, het vormt het centrum van de Westelijke Mijnstreek. Na Maastricht en Roermond is Sittard de derde stad met stadsrechten en is daarmee een van de oudere steden van Nederland. Sittard is rijk aan verschillende monumenten en musea. In 2000 is Sittard verkozen tot de Groenste Stad van Nederland. Het gezellige centrum, de cafeetjes en verschillende   verwarmde terrasjes zorgen ervoor dat het na een dagje winkelen goed toeven is. In de avonduren leeft Sittard helemaal op. De vele uitgaansgelegenheden, stadstheaters en optredens op het oude marktplein geven Sittard een eigene karakter. Het stadsbeeld bestaat uit oude monumentale panden en vakwerkwoningen. Het nieuwe stadion van de voetbalploeg Fortuna met aangrenzend bedrijvenpark zorgt ervoor dat Sittard op sportief vlak hoog scoort. Rondom Sittard ligt volop natuurschoon dat veelal vrij toegankelijk is zoals recreatiegebied Sittard Noord, de Windraak en het Limbrichterbos. Sittard is terecht een wandel- en fietsgebied bij uitstek.  

 • Taxi Utrecht Sittard nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!