• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vleuten Den Haag nodig?

  Reis comfortabel met Taxideluxe van Vleuten naar Den Haag of visa versa en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Vleuten Den Haag € 89
  Taxi Den Haag Vleuten € 89
 • Taxi Vleuten Den Haag

  Taxi Vleuten Den Haag nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Vleuten naar Den Haag voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Vleuten naar Den Haag tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Vleuten naar de afgesproken eindbestemming in Den Haag.

  Taxi Den Haag Vleuten

  Taxi van Den Haag naar Vleuten nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Haag opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Vianen wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Den Haag prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Vleuten Den Haag vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Wilt u met de taxi van Vleuten naar Den Haag? Bel direct 030-2 600 800 

  Vleuten is een woonplaats in de wijk Vleuten-De Meern in de Nederlandse stad Utrecht, in de Nederlandse provincie Utrecht. Tot 2001 was het een zelfstandig dorp behorende bij de voormalige gemeente Vleuten-De Meern en tot 1954 vormde het een zelfstandige gemeente. Hoewel Vleuten deel uitmaakt van de gemeente Utrecht, wordt het samen met Vleuterweide nog als een aparte plaats aangeduid, met 'eigen' plaatsnaamborden en postadressen. In 2015 had Vleuten 6949 inwoners.

 • Taxi Vleuten Den Haag nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!