Taxi Maarssenbroek

Taxi Maarssenbroek nodig? Taxideluxe, uw taxivervoerder in Maarssenbroek en omstreken. Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Maarssen is gespecialiseerd in diverse soorten vervoer, waaronder zakelijk, particulier en voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren…Neemt u hiervoor contact met Taxi Maarssen op. Wij zijn u graag van dienst!

Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende bestemmingen;

Taxi Maarssenbroek Schiphol

Ontspannen vanuit Maarssenbroek met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie?

Taxi Maarssenbroek hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Maarssen weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxideluxe biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

Taxideluxe 24/7

Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Maarssenbroek voor u klaar. En kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

Onze chauffeurs 

Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

Taxi Maarssenbroek nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Over Maarssen

Maarssen in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd. Het is een dorp in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht, in de provincie Utrecht. De locatie is ten noorden van de grote stad Utrecht. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam Rijnkanaal. Direct ten westen van Maarssen, aan de andere zijde van het kanaal, ligt Maarssenbroek waar zich ook het station bevindt. Taxi Maarssen Station nodig? Bel dan Taxideluxe. In dit gebied ligt nog een klein bedrijventerrein dat onder Maarssen valt. Maarssen telt diverse interessante kerken, waaronder enkele zeer oude. Uit de zestiende eeuw de Kruiskerk met de kerktoren die dateert zelfs uit de twaalfde eeuw van de Protestantse kerk (PKN) aan de Kerkweg 19 en de Heilig Hart Kerk (1885) van de Rooms-katholieke kerk (RK) aan de Breedstraat 3.

Scan de code