• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Kockengen

  Taxi Kockengen nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Kockengen is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Kockengen naar:
  Schiphol Airport€75,-
  Rotterdam Airport€110,-
  Eindhoven Airport€160,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Kockengen naar:
  Amsterdam€ 80,-
  Den Haag€95,-
  Rotterdam€95,-
  UMC€55,-
  AMC€55,-

  .

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar de bovengenoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Kockengen met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe tarieven. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Kockengen voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals! Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Kockengen schiphol nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Bezienswaardigheden in Kockengen zijn de Nederlands Hervormde Kerk uit de 15e eeuw! Bezoek daarna de historische kern die tussen de twee kanalen de Heicop en de Bijleveld is te vinden. Het dorp telt ondertussen maar liefst 35 rijksmonumenten. Het cope landschap met smalle stroken ontgonnen land rond het dorp vindt zijn oorsprong bij de ontginningen in de 13e eeuw. Ten zuiden van het dorp staat de welbekende Kockengense Molen, deze molen stamt uit 1675.

Open chat
Chat met ons!