• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Wageningen Amsterdam nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Wageningen naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Wageningen. Boek ook gemakkelijk online!

  PRIJZEN
  Taxi Wageningen Amsterdam€145,-
  Taxi Amsterdam Wageningen€145,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit Wageningen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Wageningen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam.

  Taxi Amsterdam Wageningen

  Taxi Amsterdam Wageningen nodig? Uiteraard kunt u ook in Amsterdam opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Wageningen wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Onze Diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Wageningen Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Reisinformatie

  De weg tussen Wageningen en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 85 km

  Reistijd: ± 1 u 6 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Wageningen

  Wageningen is gesitueerd waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen. U kunt geweldig winkelen in het centrum van Wageningen. In het prachtige historische centrum kunt u op alle gebieden slagen. Tevens kunt u er heerlijk genieten van de vele horecagelegenheden. Bezoek daarnaast de zijstraatjes zoals de Bevrijdingsstraat, Junusstraat en de Nieuwstraat. Bovendien zijn er tal van bijzondere en verrassende winkels te vinden. Kortom, Wageningen is zeker een bezoek waard.

Open chat
Chat met ons!