• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Zeist

  Taxi Zeist nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Zeist is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren… Neemt u hiervoor contact met Taxideluxe op. Wij zijn u graag van dienst! Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende bestemmingen! 

  Luchthaven tarieven
  van Zeist naar:
  Schiphol Airport€95,-
  Rotterdam Airport€140,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€259,-
  Overige tarieven
  van Zeist naar:
  Amsterdam€90,-
  Den Haag€129,-
  Groningen€265,-
  Antwerpen€195,-
  UMC€80,-

  Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmimgen.

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Zeist met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? Taxideluxe hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Taxi Zeist Schiphol? Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxideluxe biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Zeist voor u klaar!

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt nooit met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd. Ze zijn meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Zeist Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Over Zeist

  Zeist is een gemeente en groene parel in het midden van de provincie Utrecht. De gemeente telt ondertussen 62.000 inwoners op 1 april 2016 en heeft een oppervlakte van tegen de 50 km². De gemeente Zeist ligt in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het heeft daardoor buiten de woonkernen een overwegend ‘groen’ karakter. Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente dus vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Vanwege het kasteel Slot Zeist wordt Zeist wel Slotstad genoemd.

Open chat
Chat met ons!