Taxi Vinkeveen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Vinkeveen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Vinkeveen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 80,-. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

U reist met Taxi Vinkeveen Schiphol service vanuit Vinkeveen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Taxi Vinkeveen Schiphol

95
80
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Vinkeveen Schiphol

120
100
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Vinkeveen

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op! U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Vinkeveen.

Diensten Taxideluxe

Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Vinkeveen Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over Vinkeveen

Vinkeveen is een klein dorpje gelegen tussen de grote steden Utrecht en Amsterdam.  Vinkeveen valt onder gemeente De Ronde Venen en is gelegen in de provincie Utrecht. Het dorpje is onder velen onder ons met name bekend om de prachtige Vinkeveense Plassen. Je hebt hier de mogelijkheid tot duiken, maar er wordt er ook veelal gevaren en gezeild. Het water is een van de schoonste in Nederland. Er zijn een twaalftal zandeilanden aangelegd in de plassen. Leuke Bezienswaardigheid in Vinkeveen is toch wel de toren van de hervormde (PKN) kerk gelegen aan de Herenweg.

Taxi Vinkeveen Schiphol nodig? Bel direct 030-2600 800

Scan de code