• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Nijkerk nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Nijkerk? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Nijkerk € 75
  Taxi Nijkerk Utrecht € 75
 • Taxi Utrecht Nijkerk

  Taxi Utrecht Nijkerk nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Nijkerk of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Nijkerk Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Nijkerk opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Nijkerk prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Nijkerk Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Nijkerk vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Nijkerk is een stad en gemeente in de provincie Gelderlan in de streek Veluwe. De gemeente Nijkerk is in 2000 vergroot met de gemeente Hoevelaken. Dit was een ‘vrijwillige’ fusie. De gemeenten Nijkerk en Hoevelaken wilden fuseren om op die manier ‘grote buurman’ met expansieplannen Amersfoort buiten de deur te houden. De gemeente heeft aanvankelijk als voorlopige werknaam Hoevelaken-Nijkerk gehad.

 • Taxi Utrecht Nijkerk nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!