• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Bonn € 425
  Taxi Bonn Utrecht € 425
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Bonn

  Taxi Utrecht Bonn nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Bonn? Een rit zonder De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Bonn of vice versa. Bovendien reist u bij ons  altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs!

  Taxi Bonn Utrecht

  Taxi Bonn Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Bonn opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Bonn prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. en tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Bonn vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Bonn is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 255 km       Reistijd: ± 2 u 55 min         Prijs: € 359,-

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren dan ook een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en ook in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Prachtige Bonn

  Bonn is gelegen aan de oevers van de Rijn. Onder de rook van de Domstad Keulen. Met maar liefs ruim 300.000 inwoners is Bonn voor Duitse principes geen grote stad. Vanaf 1949 was Bonn de hoofdstad van  de Bondsrepubliek Duitsland. Door de val van de Berlijnse muur kwam daar echter een einde aan. In 1990 werd Berlijn uitgeroepen tot de nieuwe hoofdstad van Duitsland. Bonn bleef wel theoretisch nog de regeringszetel. Na het vertrek van een groot deel van het ambtelijke apparaat uit de ex-hoofdstad veranderde Bonn in een snel tempo in een culturele en vooral internationaal georiënteerde metropool. Mede door zijn reputatie als kunsthoofdstad met twee van de belangrijkste musea van Duitsland  namelijk het Kunstmuseum Bonn.

  Taxi Utrecht Bonn nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!