• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Bilthoven

  Taxi Bilthoven nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. 

  Luchthaven tarieven
  van Bilthoven naar:
  Schiphol Airport€90,-
  Rotterdam Airport€135,-
  Eindhoven Airport€160,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€269,-
  Overige tarieven
  van Bilthoven naar:
  Amsterdam€95,-
  Den Haag€119,-
  Arnhem€125,-
  Groningen€245,-
  Maastricht€269,-

  Taxi Bilthoven, luchthavens

  Ontspannen vanuit Bilthoven met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Bilthoven weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak. Bezoek ook onze pagina Taxi Bilthoven Schiphol!

  Taxi Bilthoven 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat we voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken. 

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Bilthoven nodig? Bel direct daarom 030 – 2 600 800

  Over Bilthoven 

  Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt. Het dorpje ligt in de provincie Utrecht. De geschiedenis van Bilthoven gaat dus  terug tot 1863. Toen de spoorlijn Utrecht – Amersfoort in gebruik werd genomen. Het station stond op een halfuur lopen van De Bilt. Bewoners die dat te ver vonden, gingen in de buurt van het station wonen. Hier is de grond bovendien relatief goedkoop. Na 1900 ontstond zo een nieuw dorp dat aanvankelijk De Bilt-Station werd genoemd. Tegelijkertijd nam het treinverkeer van en naar het nieuwe station sterk toe: in 1902 kon men in beide richtingen al 52 keer per dag de trein nemen. In 1917 kregen het dorp en het station de definitieve naam Bilthoven. In Bilthoven is onder andere gevestigd: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Taxi Bilthoven Schiphol nodig?

Open chat
Chat met ons!