• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Blaricum € 70
  Taxi Blaricum Utrecht € 70
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Utrecht Blaricum

  Taxi Utrecht Blaricum nodig? Wilt u een betrouwbare partner die u veilig en comfortabel van Utrecht naar Blaricum brengt? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Daarom bieden wij ook betrouwbare, service gerichte en betaalbare taxivervoer tussen Utrecht en Blaricum. Daarnaast zorgen we ervoor dat u veilig, ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Maarn begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. 

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken tijd ophalen. Ten tweede rijdt hij u rechtstreeks van Utrecht naar Blaricum of vice versa. U reist bij ons ook altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs!

  Taxi Blaricum Utrecht

  Taxi Blaricum Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Blaricum opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Blaricum prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zorgt ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt bij ons tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Blaricum vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Over Blaricum

  Blaricum is een rustig dorpje in de drukke Randstad. Het ligt op een bijzondere plek op kleine afstand van Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Het dorp lig tegen Eemnes en Laren aan. Enerzijds grenzend aan het water, anderzijds omgeven door de natuur. De oude boerderijen in het dorpshart herinneren aan tijden dat landbouw. Ook een groot aantal nationaal en internationaal befaamde kunstenaars vonden in Blaricum inspiratie. Het Goois Natuurreservaat bezit ongeveer veertig terreinen. Alle Gooise heidevelden en het overgrote deel van de bossen maken er deel van uit. Blaricum leent zich ook uit voor voetgangers en fietsers. Ook voor ruiters en koetsiers zijn er voorzieningen.

  Taxi Utrecht Blaricum nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!