• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Hilversum Eindhoven Airport

  Taxi Hilversum Eindhoven Airport nodig? Reis ontspannen en zorgeloos met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport en ervaar het gemak van een luxe taxi.

  PRIJZEN 
  Taxi Hilversum Eindhoven Airport€160,-
  Taxi Eindhoven Airport Hilversum€160,-

  Wilt u de zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Daarnaast reist u met onze taxiservice van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 160,-. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit met andere passagiers gecombineerd naar uw eindbestemming vervoerd. 

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Hilversum wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Hilversum

  Taxi Eindhoven Airport Hilversum nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier anticiperen wij op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent neemt de betreffende chauffeur telefonisch contact met u op. U wordt geïnformeerd over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en rechtstreeks naar de gewenste eindbestemming in Hilversum.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Eindhoven Airport Hilversum vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Hilversum en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 101 km

  Reistijd: ± 1 uur 05 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Airport Eindhoven

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Daarnaast is Eindhoven Airport een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Het biedt bovendien diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Onder andere de vliegmaatschappijen Corendon, Transavia, Ryanair en Wizz Air vliegen vanaf Eindhoven Airport. Het vliegveld heeft ook geen lange wachttijden. De airport heeft daarnaast grote parkeergelegenheden in de buurt. Daarom is Eindhoven Airport een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Heeft u vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  Hilversum

  De Mediastad Hilversum ligt in het prachtige Gooi. Dit is een groot gebied gelegen in het zuiden van de provincie Noord-Holland. Daarnaast ligt de stad aan de kant van Utrecht. De stad heeft op dit moment ongeveer 86.000 inwoners. Hilversum staat uiteraard bekend als mediastad. Daarnaast hebben alle publieke omroepen en enkele commerciële omroepen hier hun kantoren. Verder is het raadhuis heel bekend vanwege de architect Dudok. Dudok heeft bovendien veel gebouwen en scholen in Hilversum ontworpen. Bijvoorbeeld CBS Kruispunt en de Fabritiusschool.

  Taxi Hilversum Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!