• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vianen

  Taxi Vianen nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Vianen is met name gespecialiseerd in voordelige Luchthaven service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Vianen naar:
  Schiphol Airport€90,-
  Rotterdam Airport€120,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Vianen naar:
  Amsterdam€85,-
  Den Haag€99,-
  Maarssen€45,-
  IJmuiden€99,-
  Utrecht€40,-

  .

  Reis tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de bovengenoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Vianen met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren namelijk voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Vianen voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals! Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Vianen nodig? Bel direct 030 – 2 600 800

  Over Vianen

  Vianen is een stadje gelegen dichtbij de grote stad Utrecht. Een hele fijne stad om een dagje door te brengen of aan te doen tijdens uw fiets- en wandeltochten. Ondertussen kan de natuurliefhebber ook in de omgeving van Vianen zijn hart ophalen. Er is namelijk een grote verscheidenheid aan landschap. Met name langs de Lek, het weidse oer-Hollandse landschap van water, dijken en uiterwaarden. Daarom biedt Vianen een ruime keus aan wandelmogelijkheden. Ondertussen kunt u onbevangen door de polder dwalen. Langs de rivier de Lek en door de uiterwaarden, over de Diefdijk, door de bossen in polder Bolgerijen. Door het Viaanse Bos en niet te vergeten door het historische centrum van Vianen. Taxi Vianen nodig?

  Taxi Vianen Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!