• Taxi Utrecht Beverwijk nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Beverwijk? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Beverwijk € 110
  Taxi Beverwijk Utrecht € 110
 • Taxi Utrecht Beverwijk

  Taxi Utrecht Beverwijk nodig?U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Beverwijk of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Beverwijk Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Beverwijk opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Beverwijk prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Beverwijk Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfotabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Beverwijk vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Beverwijk

  Is geen stad maar ook geen dorp, zo noteerde een Franse reiziger in 1827 tijdens zijn tocht door onze gemeente. Blijkbaar was het iets er tussenin. Beverwijk, dat is toch een grauw en stoffig industriestadje onder de rook van TataSteel. Velen delen deze mening. Dat Beverwijk wel degelijk een rijke historie heeft waarvan nog veel overgebleven is. Dit blijkt uit de door de gemeente uitgegeven Toeristische Cultuurhistorische Stadswandeling Beverwijk. Het strand van Wijk aan Zee in de gemeente Beverwijk is 1,2 km lang. Vaak wordt ook een gedeelte van de stranden van Heemskerk en Velsen Noord “strand Wijk aan Zee” genoemd. In totaal ongeveer 4 km lang. Op het strand binnen de gemeente Beverwijk staan 9 paviljoens en ongeveer 315 strandhuisjes. De strandhuisjes van de stranden van Heemskerk en Velsen Noord erbij, “het strand Wijk aan Zee”, meegeteld, zijn dit er ongeveer 600.

  Taxi Utrecht Beverwijk nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!