• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Beverwijk € 145
  Taxi Beverwijk Utrecht € 145
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Beverwijk

  Taxi Utrecht Beverwijk nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Beverwijk of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs!

  Taxi Beverwijk Utrecht

  Taxi Beverwijk Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Beverwijk opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Beverwijk prettig af met Taxideluxe. in de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Beverwijk vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Beverwijk is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ±  67 km       Reistijd: ± 29 min         Prijs: € 110,-

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren dan ook een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en ook in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Beverwijk

  Is geen stad maar ook geen dorp, zo noteerde een Franse reiziger in 1827 tijdens zijn tocht door deze gemeente. Blijkbaar was het iets er tussenin. Beverwijk, dat is toch een grauw en stoffig industriestadje onder de rook van TataSteel. Beverwijk heeft wel degelijk een rijke historie waarvan nog veel overgebleven is. Dit blijkt uit de door de gemeente uitgegeven Toeristische Cultuurhistorische Stadswandeling Beverwijk. Het strand van Wijk aan Zee in de gemeente Beverwijk is maar liefs is 1,2 km lang. Vaak wordt ook een gedeelte van de stranden van Heemskerk en Velsen Noord “strand Wijk aan Zee” genoemd. In totaal ongeveer 4 km lang. Op het strand binnen de gemeente Beverwijk staan 9 paviljoens en ongeveer 315 strandhuisjes. 

  Taxi Utrecht Beverwijk nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!