• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Brugge Amsterdam

  Taxi Brugge Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Brugge naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Brugge.

  PRIJZEN
  Taxi Brugge Amsterdam€425,-
  Taxi Amsterdam Brugge€425,-

  U reist met onze taxi service vanuit Brugge naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Brugge naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Brugge

  Taxi Amsterdam Brugge nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen! Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Brugge wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Brugge Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Brugge en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 251 km

  Reistijd: ± 2 u 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Brugge

  Brugge is echter s de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen. De stad is vooral bekend als Werelderfgoedstad. Omdat de gehele historische binnenstad sinds het begin van dit millennium op de beroemde Werelderfgoedlijst van UNESCO vermeld staat. Wie Brugge bezoekt zal zeker beamen dat de stad deze vermelding meer dan waard is. Brugge is grotendeels gespaard gebleven tijdens zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog. Er zijn veel historische gebouwen, pleinen, straten en monumenten bewaard gebleven. Wie nu door de straten van Brugge loopt die ziet waant zich op veel plekken teruggeworpen in de tijd. Dit gevoel aangevuld met het heerlijke Bourgondische leven dat men in Brugge kent zorgt ervoor dat toeristen het prima naar hun zin hebben hier. Brugge telt een lange lijst aan bezienswaardigheden. Grachten, sfeervolle pleinen, historische gebouwen en musea.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!