• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Lage Weide

  Taxi Lage weide nodig? Taxideluxe, uw taxivervoerder in Lage Weide en omstreken. Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Taxi Lage Weide is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk.

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Luchthaven tarieven
  van Lage Weide naar:
  Schiphol Airport€70,-
  Rotterdam Airport€105,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Lage Weide naar:
  Amsterdam€75,-
  Den Haag€95,-
  IJmuiden€95,-
  Nijmegen€140,-
  Groningen€249,-

  .

  Taxi Lage Weide Luchthavens

  Ontspannen vanuit Lage Weide met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien bieden we kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Uiteraard kunt u ook op elk gewenste luchthaven opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxideluxe 24/7

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Lage Weide voor u klaar. U bent dan ook van harte welkom om gebruik te maken van onze taxiservice.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft ook geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd.

  Onze chauffeurs

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd. Daarnaast zijn ze in bezit van een chauffeursdiploma. Ook zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Over Lage Weide

  Bedrijventerrein Lage Weide ligt aan de rand van Utrecht. Bovendien is het één van de oudste bedrijventerreinen van Nederland. Aanvankelijk vestigden zich er met name industriële ondernemers en bouwbedrijven. Momenteel ligt het accent meer op logistiek en distributie.

  Luchthaven

  Schiphol is dus de grootste Nederlandse luchthaven. Ook is het een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was tevens in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Daarmee ook de vierde drukste luchthaven van Europa. Na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt. Het vliegveld ligt echter in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft dus eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt maar liefs enkele meters onder zeeniveau. Daarnaast telt de luchthaven zes start- en landingsbanen.

  Taxi in Lage Weide nodig? Bel daarom direct met 030 – 2 600 800

Open chat
Chat met ons!