• Taxi Lage Weide

  Taxideluxe, uw taxivervoerder in Lage Weide en omstreken. Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Lage Weide is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren... Neemt u hiervoor contact met Taxideluxe op. Wij zijn u graag van dienst!

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen. 

 • Luchthaven tarieven

  Taxi Lage Weide Schiphol Airport  € 65
  Taxi Lage Weide Rotterdam Airport  € 85
  Taxi Lage Weide Eindhoven Airport  € 109
  Taxi Lage Weide Weeze Airport  € 175
  Taxi Lage Weide Brussel Airport  € 220
 • Overige tarieven

  Taxi Lage Weide Amsterdam  € 75
  Taxi Lage Weide Den Haag  € 85
  Taxi Lage Weide IJmuiden  € 95
  Taxi Lage Weide Nijmegen  € 140
  Taxi Lage Weide Groningen € 249
 • Luchthavens

  Ontspannen vanuit Lage Weide met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? Taxideluxe hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxideluxe biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Lage Weide voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi in Lage Weide nodig? Bel direct 030 - 2 600 800