• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Maarssen Schiphol

  Taxi Maarssen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Maarssen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Maarssen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 59,-. Geen verassingen achteraf.

  We staan garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 59,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 59,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  U reist met onze Taxi Maarssen Schiphol service vanuit Maarssen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. We zorgen ervoor dat u comfortabel en bovendien veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Maarssen

  Taxi Schiphol Maarssen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis dus prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Daardoor kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. We informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Maarssen.

  Reservering wijzigen? Geen enkel probleem!

  Door onvoorziene gebeurtenissen kan het voorkomen dat u de taxirit van Maarssen naar Schiphol of vice versa moet wijzigen of helemaal moet annuleren. Dit is bij ons geen enkel probleem. Laat dit bij ons minimaal 12 uur voor vertrek weten. Weet u dit al veel eerder? Maak dit dan zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar. Rit annuleren of wijzigen kan via mail, online of via de telefoon.

  Diensten Taxi Maarssen Schiphol

  Wie zijn wij? Wij zijn een taxibedrijf gevestigd in Maarssen. Ons doel en streven als familiebedrijf is om servicegericht te zijn en om onze klanten ten alle tijden optimaal te bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt ook vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Maarssen Schiphol vervoer. Hiernaast hanteren we ook vaste tarieven naar andere bestemmingen. Bezoek hiervoor onze pagina Taxi Maarssen!

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button!.

  Reisinformatie

  De weg tussen Maarssen en Schiphol is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u dus adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand ± 42 km

  Tijdsduur is ± 30 minuten

  We adviseren dus een langere reistijd (± 45) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Daarnaast gaat het traject Maarssen Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol).

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden echter geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los vervoerd worden.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden? 
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Gezellige Maarssen

  Maarssen in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd. Maarssen is dus een dorpje in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht en is gelegen in de provincie Utrecht. De locatie is ten noorden van de grote stad Utrecht. Maarssen ligt dus behalve aan de rivier de Vecht maar ook aan het Amsterdam Rijnkanaal. Wilt u lekker dit mooie gedeelte van Nederland bewonderen neem dan een rondvaart bij de Vechtse rederij over de mooiste rivier van Nederland de Vecht!! Een lunch of high tea erbij maakt het helemaal compleet. Ook kunt u gezellig wandelen langs de historische pandjes aan de vecht, een terrasje pakken of met je boot aanmeren. Direct ten westen van Maarssen ligt Maarssenbroek waar zich ook het station bevindt. Taxi Maarssen Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800.

  Luchthaven

  Schiphol is dus de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was tevens in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Daarmee ook de vierde drukste luchthaven van Europa. Na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt. Het vliegveld ligt echter in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft dus eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt maar liefs enkele meters onder zeeniveau. Daarnaast telt de luchthaven zes start- en landingsbanen.

  Taxi Maarssen Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wij rijden uit Maarssen/Utrecht o.a. naar de volgende bestemmingen:

  AmsterdamDen HaagRotterdam
  EindhovenBrusselAmsterdam
  Den HaagSchipholRotterdam
  AntwerpenAmersfoortDen Bosch
  AanradersAirlinesVliegtickets
  SeeBuyFlyKLMCheaptickets
  MeenemenTransaviaSkyScanner
  SixtEasyJetTix
  BookingTUIVliegtickets

Open chat
Chat met ons!