• Taxi Maarssen Schiphol

  Taxi Maarssen Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Maarssen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Maarssen Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 59,-.

  Geen verassingen achteraf dus. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  U reist met onze Taxi Maarssen Schiphol service vanuit Maarssen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. We zorgen ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

   

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  test3Prijs € 59,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  rtc-taxi-rotterdam-mercedes-benz-e-klasse-zwart-station

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  3taxibusje4

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Maarssen

  Taxi Schiphol Maarssen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis dus prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. We anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. We informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Maarssen.

  Diensten Taxi Maarssen Schiphol

  Wie zijn wij? Wij zijn een taxibedrijf gevestigd in Maarssen. Ons doel en streven als familiebedrijf is om servicegericht te zijn en om onze klanten ten alle tijden optimaal te bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Maarssen Schiphol vervoer. Hiernaast hanteren we ook vaste tarieven naar andere bestemmingen. Bezoek hiervoor onze pagina Taxi Maarssen!

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Reisinformatie

  De weg tussen Maarssen en Schiphol is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u dus adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand ± 42 km

  Tijdsduur is ± 30 minuten

  We adviseren dus een langere reistijd (± 45) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). Het traject Maarssen Schiphol gaat via de volgende snelwegen A2 (Maarssen – Breukelen – Vinkeveen – Abcoude), A9 (Amstelveen) en A4 (Schiphol).

  Gezellige Maarssen

  Maarssen in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd. Maarssen is dus een dorpje in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht en is gelegen in de provincie Utrecht. De locatie is ten noorden van de grote stad Utrecht. Maarssen ligt dus behalve aan de rivier de Vecht maar ook aan het Amsterdam Rijnkanaal. Wilt u lekker dit mooie gedeelte van Nederland bewonderen neem dan een rondvaart bij de Vechtse rederij over de mooiste rivier van Nederland de Vecht!! Een lunch of high tea erbij maakt het helemaal compleet. U kunt ook gezellig wandelen langs de historische pandjes aan de vecht, een terrasje pakken of met je boot aanmeren.

  Direct ten westen van Maarssen ligt Maarssenbroek waar zich ook het station bevindt. Taxi Maarssen Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800.

  Luchthaven

  Schiphol is dus de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was tevens in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. En dus de vierde drukste luchthaven van Europa. Na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt. Het vliegveld ligt echter in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft dus eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

  Taxi Maarssen Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800