• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Wageningen € 95
  Taxi Wageningen Utrecht € 95
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Wageningen

  Taxi Utrecht Wageningen nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Wageningen voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Wageningen tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Wageningen.

  Taxi Wageningen Utrecht

  Taxi van Wageningen naar Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Wageningen opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Wageningen prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt bij ons tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Wageningen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Over Wageningen 

  Wageningen heeft nog een laatste uitstulping van de Veluwe in de vorm van de Wageningse Berg. Daarnaast heeft de stad een belangrijke binnenvaarthaven aan de Rijn. Met onder meer overslag- en opslagcapaciteit voor olie (zie Rijnhaven). Via het westelijk gelegen Opheusdense Veer bestaat er een verbinding over de Nederrijn met Opheusden. Via het oostelijk gelegen Lexkesveer met de Betuwse dorpen Randwijk en Zetten. De gemeente Wageningen ligt tevens ten zuiden van de gemeente Ede. 

  Over Utrecht

  Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat. daarnaast is er moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea. Utrecht is bovendien rijk aan cultuur en historie en bruist van het leven.

  Taxi Utrecht Wageningen nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!