• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Utrecht Eindhoven Airport € 119
  Taxi Eindhoven Airport Utrecht € 119
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Eindhoven Airport

  Taxi Utrecht Eindhoven airport nodig? Ontspannen vanuit Utrecht met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Utrecht Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 119,-. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrek terminal.

  Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u daarom graag willen verwelkomen. Maak bovendien kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Utrecht

  Taxi Eindhoven Airport Utrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Wij informeren u dan over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

  Diensten Taxi Utrecht

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Utrecht Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 87 km

  Reistijd: ± 60 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Utrecht 

  Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met maar liefst 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. Daarnaast bevindt de stad zich in de Randstad. Hierdoor is de ligging centraal, op een knooppunt van belangrijke wegen. Utrecht heeft dan ook een lange geschiedenis. Daarnaast heeft het een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en ook de Dom van Utrecht. Met maar liefst de 112 meter hoge Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten. Hiernaast zijn er drie omvangrijke hogescholen en het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen. Daarnaast zijn er nog de ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd.

  Taxi van Utrecht naar andere bestemming nodig? Klik hier of  Bel daarom direct 030-2 600 800

  AmsterdamRotterdam TilburgVenlo
  AntwerpenBrusselDen BoschMaastricht
  MaarssenBreukelenDen HaagVleuten

Open chat
Chat met ons!