• Tarieven

  Taxi Utrecht Eindhoven Airport € 109
   Taxi Utrecht Schiphol Airport € 65
   Taxi Utrecht Rotterdam Airport € 85
 • Taxi Utrecht Eindhoven Airport

  Taxi Utrecht Eindhoven airport nodig? Ontspannen vanuit Utrecht met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport, Schiphol Airport of Rotterdam Airport? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Utrecht Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 109,-. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Utrecht

  Taxi Eindhoven Airport Utrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. Wij informeren u dan over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. En brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

  Diensten Taxi Utrecht

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Utrecht Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? Dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. Sinds kort kunt u ons ook whatsappen op 0641781697

  Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met ruim 320.000 inwoners is Utrecht dus de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is daardoor centraal gelegen op een knooppunt van belangrijke wegen. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten. De grootste de Universiteit Utrecht is. Hiernaast zijn er drie omvangrijke hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd.

  Taxi van Eindhoven naar andere bestemming nodig? Klik hier of  Bel dus direct 030-2 600 800