• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Enschede Amsterdam

  Taxi Enschede Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Enschede naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Enschede.

  PRIJZEN
  Taxi Enschede Amsterdam€249,-
  Taxi Amsterdam Enschede€249,-

  .

  U reist met onze taxi service vanuit Enschede naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Enschede naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Enschede

  Taxi van Amsterdam naar Enschede nodig? U kunt ook door Taxideluxe in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Enschede wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij ons kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Enschede Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Enschede en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 165 km

  Reistijd: ± 1 u 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Onze hoofdstad

  Amsterdam is de hoofdstad en, naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Met name de bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen. Waaronder de grachtengordel, die op de Unesco Werelderfgoed lijst staat en tot dé bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Bezoek ook het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops.

  Enschede

  In Enschede gebeurt het allemaal nét even iets anders. De stad bruist van ambities en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het is een dynamische, creatieve stad met stedelijke allure. De stad bouwt dus letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Mede dankzij de wederopbouw van de wijk Roombeek, de komst van de IJsbaan Twente en het Nationaal Muziekkwartier wordt de centrumpositie van Enschede in de Euregio versterkt. Door haar vooraanstaande rol op het gebied van kennis en innovatie te blijven benadrukken, zal Enschede in 2020 internationaal bekend staan als kennisstad.

  Taxi Enschede Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!