• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Volendam nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Volendam? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Volendam € 119
  Taxi Volendam Utrecht € 119
 • Taxi Utrecht Volendam

  Taxi Utrecht Volendam nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Volendam voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Volendam begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Volendam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Volendam.

  Taxi Volendam Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Volendam opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Volendam prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Volendam Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Volendam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Volendam trekt jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers. Behalve toeristen en dagjesmensen zijn er ook steeds meer vrienden, families, collega's of zakelijke relaties die de unieke sfeer van Volendam aangrijpen voor een bijzondere dagtocht, groepsuitje of rondleiding in Volendam. Volendam is een prachtige plaats voor de toerist, u vindt hier nog lang vergeten klederdracht, vissersboten en veel souvenirswinkeltjes. Volendam kent 4 kerken die een goed beeld geven van de verschillende tijdsperioden en bouwstijlen. De visafslag van Volendam is een zeldzaam en gaaf bewaard gebleven monument uit 1934. In het Volendams Museum kan men zien hoe er aan het eind van de 19e eeuw en in de eerste 50 jaar van de 20e eeuw werd gewerkt en geleefd. Hotel Spaander beschikt over een unieke collectie van meer dan 1400 werken. Deze werden veelal door kunstschilders als dank voor de geboden gastvrijheid of vergoeding achter gelaten.

 • Taxi Utrecht Volendam nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!