• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Dortmund € 375
  Taxi Dortmund Utrecht € 375
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Dortmund

  Taxi Utrecht Dortmund nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Dortmund? Een rit zonder gepuzzel en geregel? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. In de eerste plaats haalt onze ervaren chauffeur u op de afgesproken tijd op. Ten tweede rijdt hij u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Dortmund of vice versa. Bovendien reist u bij Taxideluxe altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Dortmund Utrecht

  Taxi Dortmund  Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Dortmund opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Dortmund prettig af met TaxideluxeOnze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We Wille onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze Taxiservice. Daarnaast kunt u bij Taxideluxe tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Dortmund vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie traject Utrecht Dortmund

  De weg tussen Utrecht en Dortmund is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt graag met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 210 km

  Reistijd: ± 2 u 5 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Dortmund

  Dortmund ligt in het Ruhrgebied in het westen van Duitsland. Het is een winkelstad die zich kan meten met bijvoorbeeld Amsterdam. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de stad sterk gebombardeerd. In het centrum zijn echter weinig historische gebouwen overgebleven. Sinds enkele jaren heeft Dortmund een nieuw concertgebouw. Deze ka zich akoestisch gezien, meten met de beste zalen in Duitsland. De geschiedenis van Dortmund is maar liefs meer dan 1000 jaar oud. Rond 880 werd de plaats voor het eerst vermeld in documenten onder de naam Throtmani. In de 10e en de 11e eeuw werd de plaats belangrijker, alhoewel er nog geen sprake is van een stad. Duitse keizers en koningen lieten in Dortmund een onderkomen bouwen.

  Taxi Utrecht Dortmund nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!