Taxi Loenen aan de Vecht Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Loenen aan de Vecht met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Loenen aan de Vecht Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 75,-. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

U reist met onze service vanuit Loenen aan de Vecht tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Loenen aan de Vecht Schiphol

100
75
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Loenen aan de Vecht Schiphol

125
100
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Loenen aan de Vecht

Taxi Schiphol Loenen aan de Vecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op! U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Loenen aan de Vecht.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Loenen aan de Vecht Schiphol vervoer.

Wilt u echter een andere prijsopgave? U dan kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over Loenen aan de Vecht

In het noordwesten van de provincie Utrecht. Tegen de grens met de provincie Noord-Holland ligt het prachtige dorpje Loenen aan de Vecht. Het dorp ligt in de gemeente Stichtse Vecht omgeven door verschillende plassen en rivieren. Loenen aan de Vecht was de hoofdstad van de voormalige gemeente Loenen. Het oudste nog bestaande deel van Loenen aan de Vecht stamt uit de dertiende eeuw. Echter, het dorp bestaat al sinds de 10 de eeuw. Het Historische centrum van het dorp wordt gedomineerd door de grote kerk en de brug over de Vecht. De omgeving van het dorp wordt echter al sinds de ijzertijd bewoond. In de omgeving van het dorp hebben door de eeuwen heen meerdere landgoederen kastelen en buitenplaatsen gestaan. De meeste hiervan hebben de tand des tijd niet doorstaan. Maar sommige zoals de buitenplaats Nieuwerhoek zijn nog steeds in volle glorie te bezichtigen.

Taxi Loenen aan de Vecht Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Scan de code