Taxi Bilthoven Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bilthoven naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

U reist met onze Schiphol service vanuit Bilthoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Bilthoven Schiphol

170
110
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Bilthoven Schiphol

215
140
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Bilthoven

Taxi Schiphol Bilthoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. De chauffeur neemt tijdig contact met u op om u te informeren over de ontmoetingsplek op de luchthaven.   Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Onze chauffeur brengt u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Bilthoven.

Diensten Taxideluxe

We wille onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Bilthoven Schiphol vervoer.

Wilt u een prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.Schiphol is de vierde luchthaven van Europa in aantal passagiers, de vierde in vliegtuigbewegingen en de derde in vrachtvolume.

Reisinformatie

De weg tussen Bilthoven en Schiphol is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken ondertussen met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

Afstand  ± 62 km

Tijdsduur  ± 45 minuten.

Wij adviseren echter een langere reistijd (± 55) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

Over Bilthoven

Bilthoven is dus een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt. Bilthoven ligt in de provincie Utrecht. De geschiedenis van Bilthoven gaat terug tot 1863. Het station stond op een halfuur lopen van De Bilt. Bewoners die dat te ver vonden, gingen in de buurt van het station wonen, waar de grond bovendien relatief goedkoop was. Na 1900 ontstond zo een nieuw dorp dat aanvankelijk De Bilt-Station werd genoemd. Tegelijkertijd nam het treinverkeer van en naar het nieuwe station sterk toe: in 1902 kon men in beide richtingen al 52 keer per dag de trein nemen. In 1917 kregen het dorp en het station de definitieve naam Bilthoven. In Bilthoven is onder andere gevestigd: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). wilt u een leuk dagje doorbrengen in Bilthoven? U kunt in Bilthoven midgetgolfen in een prachtige bosrijke omgeving. Het is leuk voor jong en oud, vergeet u niet te genieten van de heerlijke frisse boslucht tijdens het spelletje. 

Taxi Bilthoven Schiphol nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

Scan de code