• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Bilthoven Schiphol

  Taxi Bilthoven Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bilthoven naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  U reist met onze Schiphol service vanuit Bilthoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 120,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Bilthoven

  Taxi Schiphol Bilthoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. De chauffeur neemt contact met u op om u te informeren over de ontmoetingsplek op de luchthaven. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt onze chauffeur u veilig naar de eindbestemming in Bilthoven.

  Diensten Taxideluxe

  We wille onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Bilthoven Schiphol vervoer.

  Wilt u een prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, contactformulier of stuur ons een WhatsApp. 

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Reisinformatie

  De weg tussen Bilthoven en Schiphol is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken ondertussen met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand  ± 62 km

  Tijdsduur  ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd (± 55) min. in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over Bilthoven

  Bilthoven telt in totaal ongeveer 17.500 inwoners. De geschiedenis van Bilthoven gaat echter terug tot 1863. Echter, na 1900 ontstond zo een nieuw dorp dat aanvankelijk De Bilt-Station werd genoemd. Tevens in het nieuwe centrum van Bilthoven is behoefte aan een passend voorzieningenaanbod. De bereikbaarheid en ook de veiligheid worden verbeterd. Daarnaast wordt ook gewerkt aan de kwaliteit en toegankelijkheid van de openbare ruimte. Daarnaast zijn in Bilthoven onder andere gevestigd: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Wilt u een leuk dagje doorbrengen in Bilthoven? U kunt tevens in Bilthoven midgetgolfen in een prachtige bosrijke omgeving. Het is ook leuk voor jong en oud. Vergeet u ook niet te genieten van de heerlijke frisse boslucht tijdens het spelletje. Kortom, Bilthoven is zeker een bezoekje waard.

  Taxi Bilthoven Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  We bieden ook taxivervoer aan vanuit;

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!