• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Tienhoven Schiphol

  Taxi Tienhoven schiphol nodig? Vanuit Tienhoven met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Tienhoven Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 75,-.

  Geen verassingen achteraf. We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service en onze passie voor het vak. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 75,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  U kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Tienhoven

  Taxi Schiphol Tienhoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op. Daarnaast informeren wij over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Tienhoven.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Tienhoven Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button!

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Tienhoven

  Tienhoven is een klein dorpje gelegen in de provincie Utrecht, gemeente Stichtse Vecht. Groot stuk grond werd in 1243 door de heer Maarssen aan het kapittel Sint Pieter te Utrecht verkocht. Al in de middeleeuwen was er een kapel in Tienhoven, maar Tienhoven werd nooit een zelfstandige gemeente. Pas in het jaar 1604 na de aanstelling van een predikant werd Tienhoven een zelfstandige gemeente. Onder deze gemeente behoorden ook de inwoners van Breukeleveen en Maarsseveen. In het jaar 1957 werd de gemeente Tienhoven opgeheven en bij de gemeente Maarssen toegevoegd. Na de lange geschiedenis van verschillende gemeentes werd Tienhoven in 2011 bij de gemeente Stichtse Vecht gevoegd.

  Taxi Tienhoven Schiphol nodig? Bel daarom direct met 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!