Taxi Tienhoven schiphol nodig? Vanuit Tienhoven met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Tienhoven Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 80,-.

Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service en onze passie voor het vak. 

U reist met onze Taxi Tienhoven Schiphol service vanuit Tienhoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

U kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Tienhoven Schiphol

140
80
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Tienhoven Schiphol

180
100
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Tienhoven

Taxi Schiphol Tienhoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Tienhoven.

Diensten Taxi Tienhoven Schiphol

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Tienhoven Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Tienhoven is een klein dorpje gelegen in de provincie Utrecht, gemeente Stichtse Vecht. Een groot stuk grond werd in 1243 door de heer Maarssen aan het kapittel Sint Pieter te Utrecht verkocht. Al in de middeleeuwen was er een kapel in Tienhoven, maar Tienhoven werd nooit een zelfstandige gemeente. Pas in het jaar 1604 na de aanstelling van een predikant werd Tienhoven een zelfstandige gemeente. Onder deze gemeente behoorden ook de inwoners van Breukeleveen en Maarsseveen. In het jaar 1957 werd de gemeente Tienhoven opgeheven en bij de gemeente Maarssen toegevoegd. Na de lange geschiedenis van verschillende gemeentes werd Tienhoven in 2011 bij de gemeente Stichtse Vecht gevoegd.

Taxi Tienhoven Schiphol nodig? Bel dus direct met 030-2 600 800

Scan de code