• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Tienhoven Schiphol

  Taxi Tienhoven schiphol nodig? Vanuit Tienhoven met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Tienhoven Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 65,-.

  Geen verassingen achteraf. We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service en onze passie voor het vak. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 65,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  U kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Tienhoven

  Taxi Schiphol Tienhoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op. Daarnaast informeren wij over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Tienhoven.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Tienhoven Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button!

  Over Tienhoven

  Tienhoven is een klein dorpje gelegen in de provincie Utrecht, gemeente Stichtse Vecht. Groot stuk grond werd in 1243 door de heer Maarssen aan het kapittel Sint Pieter te Utrecht verkocht. Al in de middeleeuwen was er een kapel in Tienhoven, maar Tienhoven werd nooit een zelfstandige gemeente. Pas in het jaar 1604 na de aanstelling van een predikant werd Tienhoven een zelfstandige gemeente. Onder deze gemeente behoorden ook de inwoners van Breukeleveen en Maarsseveen. In het jaar 1957 werd de gemeente Tienhoven opgeheven en bij de gemeente Maarssen toegevoegd. Na de lange geschiedenis van verschillende gemeentes werd Tienhoven in 2011 bij de gemeente Stichtse Vecht gevoegd.

  Taxi Tienhoven Schiphol nodig? Bel daarom direct met 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!