• Vaste prijs!

  Taxi Utrecht Rotterdam Airport      € 85
  Taxi Rotterdam Airport  Utrecht     € 85
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Rotterdam Airport

  Taxi Utrecht Rotterdam Airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. U reist met onze comfortabele Taxi Utrecht Rotterdam Airport service vanuit Utrecht tegen een voordelig en vast tarief.

  Geen gesleep met koffers dus. Maar rechtstreeks van uw voordeur in Utrecht naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport. Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Utrecht

  Taxi Rotterdam Airport Utrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. De chauffeur zal informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24/7 gebruiken maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Utrecht vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarnaast denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 65 km

  Reistijd: ± 52 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Utrecht

  Utrecht is dus de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met maar liefs 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad. Daarnaast is de stad erg centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Hierdoor is Utrecht een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht. Met maar liefs 112 meter hoge Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. Hiernaast zijn er drie omvangrijke hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd.

  Taxi Utrecht Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  AmsterdamEindhovenTilburgVenlo
  AntwerpenBrusselDen BoschMaastricht
  MaarssenBreukelenDen HaagVleuten
Open chat
Chat met ons!