• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Rotterdam Airport

  Taxi Utrecht Rotterdam Airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? We zullen ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. U reist met onze comfortabele Taxi Utrecht Rotterdam Airport service vanuit Utrecht tegen een voordelig en vast tarief.

  PRIJZEN
  Taxi Utrecht Rotterdam Airport€85,-
  Taxi Rotterdam Airport Utrecht€85,-

  .

  Geen gesleep met koffers dus. Maar rechtstreeks van uw voordeur in Utrecht naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport. Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Utrecht

  Taxi Rotterdam Airport Utrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. De chauffeur zal informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24/7 gebruiken maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Utrecht Rotterdam Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarnaast denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 65 km

  Reistijd: ± 52 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Rotterdam Airport?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Rotterdam Airport voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Utrecht

  Utrecht is dus de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met maar liefs 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad. Daarnaast is de stad erg centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Hierdoor is Utrecht een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht. Met maar liefs 112 meter hoge Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. Hiernaast zijn er drie omvangrijke hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd.

  Taxi Utrecht Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Wij rijden vanuit Utrecht ook voor vaste tarieven naar oa de volgende bestemmingen:

  AmsterdamEindhovenTilburgVenlo
  AntwerpenBrusselDen BoschMaastricht
  MaarssenBreukelenDen HaagVleuten
Open chat
Chat met ons!