• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Tienhoven

  Taxi Tienhoven nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Tienhoven is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven service. Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Tienhoven naar:
  Schiphol Airport€75,-
  Rotterdam Airport€120,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€259,-
  Overige tarieven
  van Tienhoven naar:
  Amsterdam€85,-
  Den Haag€110,-
  Antwerpen€199,-
  Maarssen CS€30,-
  UMC€40,-

  .

  U reist tegen vaste en scherpe tarieven naar de bovengenoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Luchthavens

  Vanuit Tienhoven met één van onze taxi’s van of naar verschillende luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe tarieven. Waardoor u altijd van te voren weet waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit en komen gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Tienhoven voor u klaar!

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. Daarom wordt u rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. Daardoor heeft u geen extra wachttijden. U wordt nooit met andere passagiers gecombineerd. 

  Chauffeurs Taxideluxe

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in het bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn de chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Tienhoven schiphol nodig? Bel dus direct met 030 – 2 600 800

  Over Tienhoven

  Tienhoven is een klein dorpje in de gemeente Stichtse Vecht. Een stuk land, groot tien hoeven werd door Herman van Maarssen aan het kapittel van Sint Pieter te Utrecht verkocht. Hierdoor werd het kapittel de bezitter van het gerecht Tienhoven. Het kapittel verkocht zijn rechten in 1621 aan de familie Ploos van Amstel. Reeds in de Middeleeuwen was er een kapel in Tienhoven, maar Tienhoven werd nooit een zelfstandige parochie. Pas met de reformatie werd het met de aanstelling van een predikant in 1604 een zelfstandige kerkelijke gemeente.

Open chat
Chat met ons!