• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi De Meern                        

  Taxi De Meern nodig? Ontspannen vanuit De Meern met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi De Meern weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Luchthaven tarieven
  van De Meern naar:
  Schiphol Airport€75,-
  Rotterdam Airport€95,-
  Eindhoven Airport€115,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van De Meern naar:
  Amsterdam€70,-
  Den Haag€89,-
  Nieuwegein€40,-
  UMC€45,-
  AMC€55,-

  .

  Reis tegen vaste en scherpe tarieven naar bijvoorbeeld de bovengenoemde bestemmingen! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan we voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals, daarom hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi De Meern Schiphol nodig? Bel dus direct 030 – 2 600 800

  Over De Meern

  De Meern is een deel van de wijk Vleuten – De Meern in de provincie Utrecht. Het plaatje ligt daarom net ten noorden van de autosnelweg A12 en Knooppunt Ouderrijn. De Leidsche Rijn loopt door het voormalige dorp. Een inwoner wordt een Merenees genoemd. Ten oosten van De Meern ligt de A2 en bedrijventerrein Papendorp. Ten noorden ligt het Maximapark en de buurten Vleuterweide, Het Zand, Langerak en Parkwijk. De Meern is voor archeologen één van de belangrijkste plaatsen in Noordwest-Europa voor vondsten van schepen uit de Romeinse tijd, onder andere omdat de rivier de Rijn en haar zijarmen er destijds doorheen stroomden. Tot en met het jaar 1953 was het grondgebied van het dorp De Meern verdeeld over drie gemeenten. Het gedeelte ten noorden van de Leidse Rijn viel onder Vleuten. Het grondgebied van De Meern ten zuiden van de Leidse Rijn was verdeeld over twee gemeenten. 

Open chat
Chat met ons!