• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Nijmegen Amsterdam € 185
  Taxi Amsterdam Nimegen € 185
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Nijmegen Amsterdam

  Taxi Nijmegen Amsterdam nodig? Reis met Taxideluxe van Nijmegen naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Boek gemakkelijk online

  U reist met onze taxiservice vanuit Nijmegen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Nijmegen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Nijmegen

  Taxi Amsterdam Nijmegen nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Nijmegen wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Nijmegen Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Nijmegen en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 120 km

  Reistijd: ± 1 u 30 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Nijmegen

  Breng een bezoek aan Nijmegen. Als je het heerlijk vindt om lekker actief bezig te zijn dan is een bezoek aan het Rijk van Nijmegen perfect. Haal je wandelschoenen maar tevoorschijn, want het Rijk van Nijmegen staat bekend als ideaal wandelgebied. Daarnaast heeft Nijmegen het grootste wandelevenement ter wereld, de Vierdaagse, wordt niet voor niets in het Rijk van Nijmegen gehouden! Vanuit het centrum van Nijmegen loop je zo de uitgestrekte wildernis in waar je paarden, bevers, reeën en roofvogels kunt spotten.

  Taxi Nijmegen Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!